2014. május 17., szombat

23+4

Ismét jó adag összefoglalót próbálok írni. :)
A május 06-ai ismételt genetikai uh alapján minden rendben van a csajokkal.<3 Sajnos nem az én doktorbácsim uhuzott, aki pedig végezte, nem volt olyan szíves, hogy felém fordítsa azt a nyamvadt monitort... Mindegy, megnyugodtam, h minden rendben velük!<3
Mostanra már egyre inkább érzem őket, bár nem annyira intenzíven. Bal oldali Nadin baba aktívabb, mint Aisa. :) Leginkább este indulnak be. :)
Már lemerem írni, hogy megvan a babakocsink is, amit még a 13. hét környékén megvettünk. Babona ide - babona oda, baj bármikor bekövetkezhet. Egy egymás mögötti Cam Twin Pulsart vettünk szuper állapotban. A kiságyakat is megvettük, sikerült egy helyről 2 egyformát szerezni kókuszmatraccal együtt. 1 légzésfigyelő már úton... :) Bababörzén is jártam egy kismamatársammal, úh vannak babarucik is, de a kisméretűekből még kellene.
A héten 2 dolog foglalkoztatott nagyon az egyik a varrás, a másik a mosható pelenkák megismerése. :) A varráshoz még egy varrógép kellene, de az akcióban lévő elfogyott a legközelebbi hipermarketben, de jövő héten, ha a dokibácsi azt mondja a terhesgondozás után, h minden rendben, akkor veszek egyet. Szeretnék varrni ágyneműt, fejvédőt, pihe-puha plüss takarót... :)
A mosható pelenkák világa pedig teljesen felizgatott. Ennek okán rendeltem is kb. 10-12 db-ot külföldi aukciós portálról. Ha nem is teljes egészében, de jó lenne kiváltani valamennyit az eldobhatók helyett.
Az urammal nem vagyunk mostanában a legjobban. A házfelújítás elmaradt részeivel nem halad, nem érzi, h sürgeti az idő. Ez mellett rendszeresen kiszolgáltatja magát és nem vagyok benne biztos, hogy helyt fog tudni állni szülés után... Engem meg idegesít ez az egész helyzet, mert semmi nem olyan, amilyennek képzeltem.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Betti! De jó, hogy írtál, már aggódtam, hogy nem jelentkezel. Örülök, hogy a vizsgálatokkal minden rendben és hogy kiderült két kislányotok lesz! Biztos nagyon jól ellesznek majd együtt a csajok! :-) A hetek eszméletlenül telnek, már túl is vagytok bőven a felén! Nekünk is már csak három hét van hátra! :-)
    Pároddal beszéltetek már arról, amit itt említettél? Tudja, hogy Te hogy érzel, mit szeretnél? Sokszor az apukák nem gondolják, hogy mit szeretnénk, hogy esetleg nekünk egyre nehezebb fizikailag és jól esne ha egy kicsit Ők szolgálnának ki minket. Remélem, azért csak átmeneti nehézség ez, mert a babavárás során és a szülés után is szükséged lesz a segítségére. Aztán írj gyakran, ne ijesztgess! :-)))Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Orsi!! Egyben vagytok még???

      Törlés
    2. Szia Betti! Már nem, pénteken haza is jöttünk! :-) Vince hétfőn született meg, 3200g-al, 48 cm-el. Jó túl lenni már rajta. :-)

      Törlés